Fetele au demonstrat că sunt bune și la fotbal

La data de 4 martie curent, pe stadionul orășenesc a avut loc a treia ediție Turneul Republican la fotbal  „Fotbal for Hope”  destinat fetelor, desfășurat sub patronajul primarului de Edineț, Constantin Cojocari.

În acest an, pentru întâietate au concurat nouă echipe: ȘS Edineț – FC Brătușeni, „Atletico Bălți”, „Ilada- Măcărești”, la fel și din raioanele Soroca, Ungheni și Glodeni. În total au fost peste 90 de jucătoare în două categorii de vârstă cu a. n. 2004 -2005 și 2006-2007.

Evenimentul a fost deschis de primarul Constantin Cojocari, care a rostit cuvinte de laudă în adresa participanților. Iar Alexandru Potapi, șeful Centrului deTineret Edineț, le-au dăruit jucătorarelor mărțișoare în semn a marcării a sosirii frumosului anotimp.

Cu toate că toți participanții au depus eforturi să obțină întâiete, victoria a fost de partea celor mai buni.

De locul I, în categoria de vârstă 2004-2005, s-a învrednicit ȘS Edineț – FC Brătușeni, de locul II – „Atletico Bălți”, de locul III – jucătoarele din Ungheni. Iar în categoria de vărstă 2006-2007, de locul I – Glodeni, de locul II -ȘS Edineț – FC Brătușeni, locul III – „Atletico Bălți”.

Ionela PRODAN, reporter-voluntar

Spread the love

Facebook Comments